Vraag OFFERTE aan

VOUWWANDEN

Een vouwwand is een wand die als een accordeon open en dicht gaat. Het grote voordeel van een vouwwand is dat deze in één handbeweging snel geheel geopend en gesloten kan worden. Op deze manier kan de wand bijna fungeren als deur. De F(P)600 is zelfs leverbaar in les-/vergaderkwaliteit. Uniek!

Type F200
De ATTACA F200 is een enkelwandige houten vouwwand met kunststof scharnierprofielen. Deze wand is geschikt voor visuele afscheidingen die er mooi uit moeten zien.

Type F220
De ATTACA F220 is een traditionele kunstlederen vouwwand met een stalen binnenwerk. Geschikt voor visuele en licht geluidsisolerende afscheidingen

Type F600
De ATTACA F600 is waanzinnig geluidsisolerend, zeer fraai qua uitstraling, super makkelijk te openen en sluiten en kent een meer dan veertig jaar bewezen topkwaliteit!

Type FP600
De ATTACA FP600 gaat nóg een stukje verder. Dit type heeft een intern vlaktrekmechaniek waardoor de vouwwand in gesloten toestand volledig vlak is. Esthetisch zeer verantwoord!

Bekijk alle opties en mogelijkheden

Download onze brochure of ga naar onze bestekservice. Hier leest u alles over de mogelijkheden wat betreft het weren van geluid, mogelijke parkeerstanden van de wanden, diverse opties voor het verwerken van glas en vindt u informatie over materiaal en afwerkingen.

Download brochure

Type S70
De schuifwand S70 is op minimale dikte ontwikkeld. De uitvoering met aluminium frame voorkomt kromtrekken van de wand: een groot voordeel t.o.v. houtsandwichpanelen.

Type S90
De S90 is de meest slanke schuifwand waarin ook extra akoestische afdichtingen, zoals telescopische boven- en onderafdichtingen kunnen worden geïntegreerd.

Type S110

De bijzondere S110 heeft esthetisch, technisch en akoestisch gezien veruit de meeste mogelijkheden. Leverbaar in bijna elke uitstraling en tot wel 53 dB Rw geluidsisolerend.

Type S110gl
De schuifwand S110gl is een doorontwikkeling van de schuifwand S110. Een extra sterk gelast frame maakt passe-partouts, bossingpanelen en (grote) glasopeningen mogelijk.

Bekijk alle opties en mogelijkheden

In onze brochure leest u alles over de mogelijkheden wat betreft de panelen, het weren van geluid, de parkeerstanden van de wanden, enzovoort. Gebruik onze bestekservice voor de juiste beschrijving van onze producten in uw bestek.

Download brochure

KENMERKEN

Vouwwand F200

Wanneer u minimale eisen stelt aan geluidsisolerende waarden, maar wel een mooie en gebruiksvriendelijke afscheiding wenst, is de BREEDVELD vouwwand F200 een uitstekende keuze. De F200 is puur maatwerk. Voorzien van een 32 mm dikke massieve sluitstijl en met een uniek magneetsluitsysteem over de volledige hoogte. Het degelijke hang- en sluitwerk verzekert u van jarenlang vouwgemak. Raakt een van de panelen onverwachts beschadigd? Het serviceteam van BREEDVELD vervangt betreffend paneel snel en vakkundig.

...lees verder

Vouwwand F220

De BREEDVELD kunstlederen (skaileren) vouwwand is verkrijgbaar in diverse moderne kleuren en leent zich uitstekend voor ruimtes waar vooral een visuele afscheiding is gewenst, zonder daarbij al te hoge eisen te stellen aan geluidsisolatie. De kwaliteit van deze wanden heeft zich reeds decennialang bewezen. Door het gegalvaniseerde stalen schaarmechaniek zijn deze vouwwanden nagenoeg onverwoestbaar. Ook voor omgevingen waar kinderen verblijven, zoals scholen of kinderopvang, zijn deze wanden zeer geschikt. Vingers kunnen namelijk niet klem komen te zitten, iets wat bij andere vouwwanden wel kan gebeuren

...lees verder

Vouwwand F600

Het absolute hoogstandje in de wereld van vouwwanden. Deze dubbelwandige vouwwand is uniek in de markt. BREEDVELD levert deze vouwwand desgewenst met hoge geluidsisolerende waarden. De wanden kunnen met midden-, zij- en/of meerwegaansluitingen op verschillende manieren op uw wensen worden aangepast. Ook loopdeuren vast aan stijl behoren tot de mogelijkheden. In gesloten toestand is sprake van een lichte harmonicavorm.

...lees verder

Vouwwand FP600

De FP600 lijkt in vele opzichten en mogelijkheden op de F600, maar dankzij een innovatief vlaktrekmechanisme is er in gesloten toestand sprake van een vlakke wand. Dit levert een fraai, strak en kwalitatief hoogwaardig beeld op. Net als de F600 is deze dubbelwandige vouwwand uniek in de markt en te leveren met hoge geluidsisolerende waarden. De wanden kunnen met midden-, zij- en/of meerwegaansluitingen op verschillende manieren op uw wensen worden aangepast.

...lees verder

AFWERKING

+

WIT IS MOOI, MAAR… ER ZIJN VEEL MEER MOGELIJKHEDEN

WIT IS MOOI, MAAR… ER ZIJN VEEL MEER MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden

+

Vouwwanden

Laat u inspireren.
Heeft u vragen? Bel gerust.

Toon meer impressies

Onze schuifwanden staan overal!

Dutch Design

BREEDVELD is in 1906 in Rotterdam opgericht. Het team heeft sindsdien nooit stilgezeten.

BREEDVELD is consequent blijven investeren: in nieuwe technieken, in nieuwe markten en in het team. Het resultaat is een gezond en inspirerend bedrijf met ongekende ervaring en expertise. En met een sterk en flexibel team waarin het enthousiasme voor het product en het bedrijf voelbaar is. BREEDVELD is internationaal bekend onder de naam ATTACA.

Meer informatie

Graag ontvang ik meer informatie over optimale ruimteverdeling

Vraag offerte aan